Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pcos mellett Belara nevű...

Pcos mellett Belara nevű fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve derült ki, hogy Pcos-em van, a doki elkuldott vérvételre, IR-tesztre, (IR-em nincs) es felirta a Diane nevű gyógyszert. Tudom, nem fogamzásgátlo, tudom csak a tüneteket fedi el, de olyan nyugodt meg sose voltam mint az elmúlt egy évben, hogy nem voltam egy szőrös állat, óramű pontosan megjott stbstb. Időközben eltelt egy év, így írt másik gyógyszert a dokim, a Belarat. Azonban ez nem olyan hormon tartalmú ahogy nézem mint a Diane, és félek, hogy most ismét visszajonnek a tünetek. Valakinek van ezzel tapasztalata?

2019. jún. 15. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A Belarának is hasonló a hatása, mint a Dianénak, vszínűleg amíg szeded, nem fog visszatérni a probléma.
2019. jún. 16. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is PCOS van és a Belara nevű fogamzásgátlót szedem, eltűntek a pattanásaim, pontos a menstruációm és nem is szőrösödök.
2019. jún. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!