Valami vérzéscsillapító gyógynövényt, vagy recept nélkül kapható gyógyszert, vagy esetleg valami házi praktikát? Fontos.
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom, hogy erősnek e számít ez a mennyiségű vérzés, de nagyjáól 3-4 dl jön egy nap. mivel hétfőn kezdek a munkahelyemen, és valószínűleg akkor lesz meg. (17-21ig bármelyik nap meglehet) és baromira nem szeretnék úgy dolgozni, hogy 5 percenként wc-re mászkálok mert átázok., mivel nem tudtam átrakatni júliusra így fontos. Kérlek segítsetek, mert már most félek..
16/L
2019. jún. 14. 12:59
11/18 A kérdező kommentje:
Vagy te/ön tudsz/tud valami olyan teát ami segíthet?
2019. jún. 14. 19:32
12/18 anonim válasza:
Cickafark, palástű, pásztprtáska meg van egy olyan hogy nők teája
De legelőször a cickafarkat próbált, dm rossmanban és patikában is lehet kapni
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) a cickafark az van gyógynövényesben is?(biobolt)
2019. jún. 15. 08:04
15/18 anonim válasza:
Véletlenül nem szakmai gyakorlatra mész?
17/18 A kérdező kommentje:
Én nem megyek szakmai gyakorlatra. Besegíteni megyek táborba. Meg egyébként is Gimnáziumba járok, és ott nem kellenek ilyek. De miért kérdezed? Nem kötekedésből.
2019. jún. 15. 15:09
18/18 A kérdező kommentje:
Meg egyébként elírtam. Még csak 1 hete lettem 15 nem 16😅😅
2019. jún. 15. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!