Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg lehet állapítani a vagina...

Meg lehet állapítani a vagina állapotáról, hogy valaki szűz-e vagy sem? Szabad szemmel látható a szűzhártya?

Figyelt kérdés
Olyan válaszoljon, aki biztosan ért hozzá, köszi!

2019. jún. 14. 11:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ha ilyesmi a valóságban az azért fura, mert sokat van hangoztatva, hogy a szűzhártya nem "hártya", de a képek alapján valóban olyan, mintha tényleg hártya lenne.

És olyan létezik, hogy valakinek egyáltalán nem is volt szűzhártyája?

Miért mennék vizsgálatra utolsó? Tudom magamról, hogy szűz vagyok-e vagy sem...

2019. jún. 14. 13:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Még mindig nem érem minek orvos. Mit szeretnél tudni? Legyél őszinte, ha választ szeretnél egy kérdésre!
2019. jún. 14. 14:00
 13/22 anonim válasza:

4-es vagyok.

Abban igazad van, hogy akár válaszolhat is, és ez lényegében tényleg egy ártatlan kérdés, aminél az sem baj, ha valaki átver.

De arra a reakciódra,hogy akkor senkinek ne higgyünk el semmi a neten, ha nem is azt felelem, hogy így van, de az viszont elengedhetetlen, hogy mindent megkérdőjelezz, pláne névtelen oldalakon, kiváltképp, ha egészségügyi dolgokról van szó. Ezer meg ezer módon próbálnak átkúrni a neten, annak ellenére, hogy mellette millió módon éppen nem vágnak át. Az internet olyan terep, ahová bármikor fordulhatsz információkért, de egy minimális kritikai érzék kell, legyen benned. Vannak oylan felületek, ahol elviekben orvosoknak tehetsz fel kérdést - persze ott sem lehetsz biztos abban, hgoy valódi orvos válaszol, de azért ennél a felületnél jóval legitimebb platformnak tűnik.

Szóval összességében igazad van, ez egy ártatlan kérdés, de már csak abban is láthatod, mennyire hasztalan volt, hogy valaki szerint a seggeden át fogják megvizsgálni a szűzhártyát. (Örömmel olvastam, hogy ennek nem dőltél be.) Lehet viccelődni azon, hogy akkor semmit ne higgyünk el a neten, de igazából nem áll messze az optimálistól: mindent kérdőjelezz meg, legalább egy kicsit. Ad absurdum engem is :)

2019. jún. 14. 14:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Az érdekel, amit kérdeztem. Kértem, hogy az írjon, aki ért hozzá. Egy olyan személy, aki jártas a női nemi szervekben, nem pl. Szűz Kis Miska.
2019. jún. 14. 14:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártas vagyok, életem során öt női nemi szervet jártam meg ebből egy volt anyámé. A mardék négyben jellemzően a péniszem járt.
2019. jún. 14. 14:13
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van előző, az internet veszélyes terep.

Komoly egészségügyi kérdéseket én sem tennék fel itt, elmennék orvoshoz, ha valami.

Ez egy ártatlan kérdés, és nem tudom, hol máshol kérdezhettem volna rá. :)

2019. jún. 14. 14:13
 17/22 anonim válasza:
webbeteg.hu?
2019. jún. 14. 14:14
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi 15-ös xd

Hát, a webbetegen ennél komolyabb, jelentőségteljesebb kérdések szoktak lenni azért...

2019. jún. 14. 14:18
 19/22 anonim válasza:
100%
És? Az orvos sem küld el a való életben egy egyszerű kérdés miatt, csak azért, mert bonyolultabbakra is tudja a választ.
2019. jún. 14. 14:19
 20/22 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Ez az oldal jutott eszembe elsőnek, meg ide úgyis voltam regisztrálva, szóval...

2019. jún. 14. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!