Nyaralás vs. Menstruáció. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Természetesen akkor fog megjönni amikor nyaralunk. A vízpart 1 km-re van kb, nyíltvízre megyünk, és egy öltözőkabin van ott összvissz. Hogy tudnám megoldani hogy én is vízbe mehessek? Próbáltam már tamponnal fürdeni itthon, de amikor kivettem tiszta víz volt... Gondolom ez ott is így fog működni. :S
Van valami ötletetek, hogy kell ezt összekötni?
2010. júl. 8. 12:08
11/14 anonim válasza:
Uccsó asszem tudom mire gondolsz, de ez nem kimondottam úszásra való. Csak sima tampon.
Egyébként szerintem is amikor erős nagyon a vérzés akkor inkább ne menj vízbe, és ha kicsit gyengébb majd akkor.
Jó nyaralást! :-)
12/14 anonim válasza:
közben megnéztem: senta protect , dm-ben kapható, de nagyon drága, azt írja 4 db 500 FT
utolsó előtti
14/14 anonim válasza:
én mindig tamponnal fürödtem,nagyobb méretűvel,4 órát kibír nekem erősebb vérzés idején,aztán csere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!