Maximum meddig késhet a menstruáció egy mindjárt 16 éves lánynál?
17 eves srac vagyok es lefekudtem a baratnommel. vedekeztunk persze.a baratnomnek 3-4 napja kesik a menstruacioja,es max meddig keshet?nagyon paras vagyok.
Es ha netalantan teherbe esett, akkor mit tehetunk?johet az abortusz?
Amikor én elvesztettem a szüzességem,már rendesen beállt ciklusom volt,és két hetet késett.Vegyetek egy terhességi tesztet,és csináljátok meg.Néhány perc alatt szinte biztos eredményt kaptok.
Ha jön a baba,akkor el kell menni nőgyógyászhoz,meg elmondani anyunak és apunak,h mi történt,és közösen meghozni a döntést.Mivel nem vagytok még 18 évesek így nélkülük úgysem döthetnétek a dologban.
nyugi, szerintem tuti nem lesz gyerek, várjatok még azzal a terhességi tesztel, mer nagyon sokszor előfordul h késik, ne parázzááá :)
nagyon korai szerintem itt abortuszról beszélni.
3-4 nap az még semmi
NAgyon okosak vagytok , hogy védekeztetek! Kérlek, mindenkinek mondjátok el, hogy így kell!!!
Ne féljetek, nem hiszem, hogy baba lenne.
Ilyen korban még nem biztos, hogy rendszeres a ciklus, de ezt barátnődnek kell tudni.
És igen, az szex megzavarhatja a ciklust, ezért is késhet. De ha vesztek egy tesztet, jól ovlassátok el a használati utasítást és csináljátok meg, megnyugtatásra adhat okot. De a nőgyógyász is segíthet, nem kell szégyellni elmenni.
Én azt javaslom hoogy ha tartós kapcsolatban éltek, a fogamzásgátló biztosabb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!