Canesten kúpot használok és az első reggelemen (este használtam a gyógyszert) még több túró szerű váladék volt a bugyimon, ez normális? Vagy nem hat a gyógyszer?
na ezért nem kell öndiagnózis mellett, orvosi rendelvény nélkül ilyen szarokat használni...bár az se lenne rossz, ha a betegtájékoztatót legalább elolvasnád
az a váladék a kiürülő gyógyszer, vagy mit gondoltál hová fog kerülni?
Kúp után elő szokott fordulni túrószerű trutyi. De öndiagnózis helyett én is orvoshoz fordulnék inkább, mert mi van, ha nem gomba?
És ha van partnered, őt is kezelni kellene, különben az első szeretkezésetekkor vissza fog fertőzni.
Én is használtam ilyet ,sajnos muszáj volt.
A túros cucc normális.majd szép lassan elfog múlni.Minden este rakd fel.Párodnak a kenőcsöt használjátok a péniszére.
Én első esetnél voltam dokinál,felírt gyógyszert,kúpot,kenőcsöt.Nekem is páromnak is.De nagyon drága volt.A canesten ugyan olyan jó.Pedig a páromnak is pöttyös lett sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!