Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon miért nem múlik el?

Vajon miért nem múlik el?

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken kezdődött gyakori pisilés és közbe nagyon fájt ,csipett stb. Tea,c vitamin stb vasarnapig vartam de nem javult ügyeletre mentünk irt fel 2 doboz monorualt .

Egyiket hétfőn este másikat kedd este bevettem .A fájdalom elmult viszont folyton pisilési ingerem van ,volt.Igy haziorvos most penteken .Tegnap ota regge-este szedem a traivid richter antibiotikumot de még mindig gyakori vizelésem van:( 5 napig kell szedjem ez a 2.nap nem értem miért nem mulik el

2019. jún. 2. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, nálam ez úgy volt, hogy a fájdalom elég gyorsan elmúlt, a gyakori pisilés azért maradt meg, mert rengeteget ittam. Plusz nekem egy kis kellemetlen, irritált érzet még 1-2 hétig mindig fennállt a gyógyszerszedés után, aztán magától elmúlt, de ezt az irritált érzést könnyen meg lehetett különböztetni az igazi gyulladástól: gyulladáskor nekem a pisilés legvégén jön egy erős fájdalom, csípés. Amikor lement a gyulladás, ez már nincs.

Remélem, segítettem.

2019. jún. 3. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia.Segitettél köszönöm! Rengeteget iszom még van 2 nap az antibiotikumbol.A fájdalom nekem is már 1 napra rá elmult csak ez a pisilhetnék,viszont rengeteget iszom az tény hogy ezzel is segitsem de még mindig ugy erzem hogy menjek pisilni ,pisilni és kezdem azt hinni mar a sok ivás mellett ez valami berögzödös "eröltetés":( De sokkal jobb az teny mert első 2 nap fajdalom maga volt a pokol:( csak félek hogy nem gyogyulok meg
2019. jún. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!