Vajon miért nem múlik el?
Múlthét pénteken kezdődött gyakori pisilés és közbe nagyon fájt ,csipett stb. Tea,c vitamin stb vasarnapig vartam de nem javult ügyeletre mentünk irt fel 2 doboz monorualt .
Egyiket hétfőn este másikat kedd este bevettem .A fájdalom elmult viszont folyton pisilési ingerem van ,volt.Igy haziorvos most penteken .Tegnap ota regge-este szedem a traivid richter antibiotikumot de még mindig gyakori vizelésem van:( 5 napig kell szedjem ez a 2.nap nem értem miért nem mulik el
Szia, nálam ez úgy volt, hogy a fájdalom elég gyorsan elmúlt, a gyakori pisilés azért maradt meg, mert rengeteget ittam. Plusz nekem egy kis kellemetlen, irritált érzet még 1-2 hétig mindig fennállt a gyógyszerszedés után, aztán magától elmúlt, de ezt az irritált érzést könnyen meg lehetett különböztetni az igazi gyulladástól: gyulladáskor nekem a pisilés legvégén jön egy erős fájdalom, csípés. Amikor lement a gyulladás, ez már nincs.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!