Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex közben égető érzés odalent?

Szex közben égető érzés odalent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vasárnap és tegnap feküdtem le a párommal utolsó két alkalommal, és dörzsölő, kellemetlen érzést éreztem egy darabig odalent. Mintha nagyon kellene pisilnem, talán ehhez tudnám hasonlítani legjobban.

Nedves voltam, kívántam őt, de kellemetlen érzést éreztem. Kimentem pisilni a tegnapi alatt félúton, de alig kellett valójában, viszont a pisilés nem fájt, nem volt semmi különös, szokatlan érzés.

Utána folytattuk, éreztem ugyan úgy, talán icsit kevésbé, majd pózt váltottunk, izgatott tovább, és egy idő után nem éreztem, elmúlt teljesen.

El is tudtam élvezni a végén rásegítéssel, utána sem fájt, csípett, semmi.

Eddig soha ilyet nem tapasztaltam, négy hónapja vagyunk együtt, gumi nélkül, gyógyszerrel védekezünk 2 hónapja.

Szerintetek mit érezhettem, mi volt a baj? Éreztetek már ilyet?

24/L

2019. máj. 31. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fertőzés állhat a háttérben. Akár std is, chlamydiának pl tipikus tünete a fájó együttlét.
2019. máj. 31. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

El fogok menni jövő héten orvoshoz.

2019. máj. 31. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Fertőzés, vagy esetleg ha gumival vedekeztetek akkor Latex allergia, nekem is ez volt a problémám.
2019. máj. 31. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszer csökkentette a nedvesedés mennyiségét. Az is lehet, hogy ezt tapasztalod.
2019. jún. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!