A fogamzasgatlommal kapcsolatban lenne kerdesem! Rosszul vettem be, jart mar valaki igy?
Elöször is ha fogamzásgátlót szed valaki, akkor semmi akadálya arra, hogy benned menjen el a párod - ugyanis éppen erre találták ki!
Másodszor nem úgy véd, hogy aznap, amikor beszeded, akkor véd, ezért teljesen mindegy, hogy tegnap volt szex vagy sem.
Harmadszor a szedésnél az a lényeg, hoyg két tabletta közt ne legyen 12 óránál több szünet, ezért azt javaslom, ma este szedd be a következöt és utána minden nap a többit, amíg végére érsz a levélnek.
Ennek ugyan annyi következménye lesz valószínüleg, hogy egy nappal elöbb lesz a megvonásos vérzésed. Ha ez zavar, akkor egy újabb levélböl szedj be egy tablettát, akkor ugyanabba a rendszerbe jutsz, ahol most vagy.
A vérzés után meg egy új, megkezdetlen levéllel folytasd. (Azt meg, amiböl az egy szemeet beszedted, tedd el hasonló esetekre)
Bocs, holnap szombat, tehát ha holnap reggel veszed be, akkor ugyanaz a nap lesz.
Azért ezt tanácsoltam, mert már csak 1 szem gyógyszered van a levélből.
Én azt olvastam valahol,
(Még nem szedek csak fogok és elléggé elvetemült vagyok annak hogy utána olvassak) hogy ma már a legtöbb fogamzásgátló igenis 24 órás védelmet ad, ezért kell mindig ugyan abban az időpontban bevenni (nem a kombináltakat hanem a mini tablettákat [link] , csak hogy ne kezdjétek el leszedni a fejem hogy ez hülyeség)
De annak is utána olvastam hogy a tied kombinált szóval nincs gáz, semmi nem indokolja hogy még ma be vedd a másikat, a 12 órát viszont mindenképp várd meg hogy leteljen bármi is legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!