Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez a mensim miatt van, vagy...

Ez a mensim miatt van, vagy benyeltem valamit?

Figyelt kérdés

2 napja jött meg a menzeszen. Előtte nem éreztem így magam, majd meg jött a munkahelyemen, és onnantól kezdve nagyon rosszul vagyok. Az első nap erős görcs miatt haza kelet merészkednem nagyon rosszul voltam. Hányingerem volt, hőhullámaim, hasfájás. Tegnap is itthon maradtam,nem voltam jól gyenge vagyok azóta is. Étvágyam egyáltalán nincs, ha van is kekszet eszek,más nem megy le. Az tudni kell, hogy panikbeteg vagyok és hanyasfobiám van. Ez vírus lenne vagy a menzesz visel még most ennyire?

22n

2019. máj. 30. 05:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem a mensi miatt van. Én is szoktam ilyen tüneteket produkálni :) idővel elmúlik, kitartást neked és szép napot!
2019. máj. 30. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!