Több hónapja alhasi fájdalom, néha fájdalmas, sötétebb vizelés, hüvely égése, mi lehet?
Végigjártam már urológust, két nőgyógyászt, háziorvost, elszedtem vagy 20 féle antibiotikumot, kúpot, abbahagytam a fogamzásgátlót mégsem szűnnek a tünetek. Ha érzem, hogy pisilni kell alig bírom vissza tartani, rögtön el kell szaladnom.
Kenet levételek negatívak Mycoplasmára és Ureaplasmára.
Ez lehet esetleg Chlamidya? Vagy Trichomonas? Már nagyon félek, hogy problémát okoz valami és később esetleg nem lehet gyerekem. Párommal 5 éve együtt vagyunk, egyikünk sem volt mással. Nagyon jó lenne már ha megszűnne ez a probléma, mert megkeseríti a mindennapjaimat :(
Köszönöm a válaszokat!
Elég sokat iszok, napi 2-3 liter általában megvan. Cickafark teát iszom illetve tőzegáfonya kapszulát szedtem több héten át, de egyik sem használ, folyamatosan megvannak a tüneteim. Nemrég hagytam abba a fogamzásgátlót, a menstruációm mindig megjött. Általános vérvételt kb 1-2 hónapja csináltattam, minden tökéletes volt. Amikor nem fekszünk le a párommal akkor is fáj, tehát nem tudom az együttléthez kötni. Neki semmi baja nincs, ezért nem hiszem, hogy tőle kapnék el folyamatosan valamit. 2 hét múlva megyek rákszűrésre és konzultálok az orvossal, hogy mi a véleménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!