Ronda a bőröm egyszerűen hányok magamtól és a bőrgyógyász nem tudott érdemben segíteni. Szerintetek mi lehet ez?
Nagyon csúnya a bőröm az arcomon és a vállamon. Zsíros az arcom és a hajamat is naponta mosnom kell. Állandóan ragyás vagyok. Legszívesebben megnyúznám magam. Háromszor voltam állami bőrgyógyásznál aki csak skinorent meg zyneritet (krémek) írt fel. Ezek természetesen nem használtak. Semmiféle vizsgálatra nem küldött el. Tavaly nyáron azt mondta, hogy ősszel ír fel tablettát ami jobban használ. Elmentem hozzá ősszel a megbeszélt tabletta receptért amire leüvöltötte a fejem, hogy mit képzelek én magamról. Ha nem tetszik valami menjek másik orvoshoz stb. Végül felírta ismét ezt a két szart és ilyet benyög, hogy "Na meg volt a napi jó cselekedet. Szevassz! Mehetsz!"
Diétázok, ügyelek a higéniára, a bőrtípusomnak megfelelő lemosót használok, használom a gyógyszeres krémeket, járok kozmetikushoz de még is abnormálisan zsíros és ragyás a bőröm. Ha fejre állnék sem enyhülne a panaszom.
Azt tervezgetem, hogy elmegyek egy jó magánorvoshoz hátha ő tud rajtam segíteni.
Szerintetek ez jó ötlet?
Esetleg van valami sejtésetek, hogy mi állhat a háttérben?
Előre is köszönöm a segítséget.
21/N
3-as voltam.A békesség kedvéért írom!
Vannak gyógyszerek amiket együtt szedve a fogamzásgátlóval, vagy semlegesítik annak hatásait (lehet gyerek belőle) vagy katalizátorként működve felerősítik más szer hatásait,ezek lehetnek a nemkívánatos mellékhatások.
Ha hosszabb ideig szeded ugyanazt a gyógyszert a szervezeted megszokja és már nem reagál rá olyan mértékben,ahogyan elvárható lenne és pontosan emiatt is van kontrollvizsgálat,hogy kivizsgálják,kikisérletezzék a következő időszakra adható gyógyszert.
A mellékhatások van ami a gyógyszerszedés alatt láthatóvá válik ám van ami 15-20 év alatt derül ki,amire már nem is emlékezünk!
Óvatosan azokkal a kozmetikai szerekkel ahol nincs nyom arra vonatkozóan,be lett vizsgálva,engedélyezési szám.
A részemről,maradok a természetes megoldásoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!