E-coli baktérium a hüvelyben, gyógyult már ki valaki?
Fontos, hogy a párod volt-e kezelve. Ha nem, akkor nyilván ő fertőz folyton vissza.
Illetve fontos, hogy mosod a fehérneműket, törölközőket. Ezeket ugyanis magas hőfokon, legalább 60 fokon kell mosni.
Amikor probléma van, tehát fennáll a fertőzés, akkor pedig tilos a nemi élet minden formája, amíg rendbe nem jössz.
Kezelés után használtál hüvelyflóra helyreállító készítményt? Mert az is ajánlott.
Nekem is ilyen baktérium volt a huvelyembe.
Próbáltam az immunrendszerem helyre hozni, szedtem vitamint plusz grapefruit mag cseppet. Ittam mindennap cickafarkfu teát.
90fokon mostam a bugyijaim. Ha tangat hordasz erdemes lenne lecserélni. Nagy dolog utan nedves torlokendovel töröld ki a feneked hogy ne jusson be a baktérium. A belfloradat tedd rendbe, szedj probiotikumot, próbálj meg tisztán egészségesen étkezni. Használj külön törölközőt a nemi szervednek, rendszeresen mosd. Ha kérdésed van irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!