Nők/Lányok? Van itt aki menstruációs kelyhet használ? Mi a tapasztalatotok? Melyiket ajánlanátok?
Szia! Én két éve használom, és nagyon elégedett vagyok vele, tampont sose szerettem használni, mert aggódtam, hogy nem tudom kiszedni, vagy, hogy milyen vegyi anyagokat tartalmaz, én személy szerint a rossmannos Facelle márkájút használom s-es méretben, fiúval voltam már, de gyermekem még nincs, akik természetes utón szültek nekik m-eset javasolnak.
Mindenesetre remélem segítettem licsit, de youtubeon is van sok ilyen vlog videó :)
19/L
én 3 éve használom, s-es méretűt
nekem az elején még furcsa volt, de azóta már teljesen megszokottá vált a használata
Rossmannban vettem ilyen kelyhet
Rengeteg féle kehely van és nem mindenkinek jó mindegyik, meg kell találnod a neked valót.
Van egy csoport a Facen, rengeteget segítenek a választásban, de ha csak csatlakozol és elolvasod a rögzített postot már sokkal többet fogsz tudni mint most, szerintem érdemes. Ne kezdj a Rossmannos kelyhekkel (vagy bármelyik másikkal) anélkül, hogy tudnád mi való neked mert egy életre el tudja venni a kedved egy nem passzoló kehely.
Az EREDETI intimkehely és mosibetét kérdések és válaszok (csak nőknek) csoport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!