Éreztétek már kimerültnek magatokat és csak egy kis változásra volt szükség?
Figyelt kérdés
Szeretném a véleményeteket kérni. Úgy érzem, hogy változtatni szeretnék magamon. Kicsit kimerült vagyok ésfáradt. Elsősorban a külsőmön szeretnék változtatni, hogy jobban érezhessem magam. Hajat vágatni és kicsit szebbnek lenni. És szeretnék feltöltődni újra energiával. Ti voltatok már így és használt valami? Kérlek rjatok fontos lenne nekem.2010. júl. 7. 12:14
1/4 anonim válasza:
Igen. Ilyenkor én is fodrász, a lakást átrendezem (ez a legjobb szeirntem) , esténként forró fürdő ez engem kikapcsol,a változás meg gyönyörködtet
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mitől a kimerültség, ill. mentális vagy fizikai? Kedvenc időtöltésed, amit szívesen végzel? Sportolsz-e?
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi, hogy írtatok. Jólesik. 3 gyerekem van és imádom őket, de elfáradtam és nincs szülői segítség mert zűrös a családunk. 31 éves vagyok. Kaptam a dokitól Frontint de nem szeretem ezeket a szereket és teljes odaadást szeretnék nyújtani a gyerekeimnek. Szeretnék úgymond lelkileg is megtisztulni. Nekünk sajna zuhanyzónk van mert a lakást csináljuk még a férjemmel. De lesz kád és akkor lesz lehetőség elnyújtózni. Szerintetek menthető vagyok?
2010. júl. 7. 14:05
4/4 A kérdező kommentje:
Szeretek vezetni és közben zenét hallgatni. Szép helyen lakunk így a levegő is jó. Sportolni sajna nincs időm mert szünet van a lányoknak a legkissebb pedig 1 éves. A férjem este jön haza mert dolgozik, hogy meglegyen mindenünk és szép legyen a házunk, de ha hazajön megszeretget úgyhogy vele nincs gond csak velem. Bocsi, hogy hosszú lett.
2010. júl. 7. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!