Smiley18 kérdése:
Mi lehet ez a nemi szervemen?
Figyelt kérdés
Vissza-visszatérve azt tapasztalom, hogy a nagy ajak mentén vágás szerű, fájdalmas, lila csíkok jelennek meg. Tapintásra és bármilyen folyadékkal való érintkezésekor is fáj, illetve még gyaloglás közben is.
Észre vettem, hogy a gátam mellett is található egy ilyen “seb”.
Volt már valakinek ilyen problémája? Esetleg tudod mi lehet ez? Hogyan tudnám kezelni?
Sudocrem-et kentem rá, de semmi...
2019. máj. 21. 17:26
1/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Nem értem hogy miért jó szenvedni
2/5 anonim válasza:
Ilyet meg nem hallottam de surgosen menj orvoshoz! Barmi lehet
3/5 anonim válasza:
Használsz tangát? Szoktál gyakran biciklizni? Borotvát használsz ott lent?
4/5 A kérdező kommentje:
Ritkán borotválkozom odalent és használok tangát, de amióta jelentkezett nálam ez a dolog, egyre ritkábban, alig használok.
Nem, nem biciklizem.
2019. máj. 21. 18:39
5/5 anonim válasza:
Van egy fertőzésed valószínűleg. Ellátogatsz orvoshoz és megmondja az okát, valószínűleg ő is tenyésztésből nem csak hasraütés szerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!