Az igaz hogy az osztrogen hormon a felelos a mellek megnagyobbodasaert? Letezik-e osztrogen kura? Csak a mellem lenne nagyobb?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 20:35
1/5 anonim válasza:
Nem szabad ilyet csinálni.
A legkisebb kellemetlenség, ami történhet, hogy durván kiszőrösödsz.
2/5 anonim válasza:
Vannak úgynevezett fitoösztrogének. Ezek növényi eredetű anygok, amik nagyon hasonlítanak az emberi ösztrognre. Ez van pl. a szójában. Ezen az elven működnek a növényi eredetű mellnövelő kapszulák, de nem tudom, mennyire hatásosak.
3/5 anonim válasza:
Igaz, van benne szerepe.
Női mellet nem ösztrogénnel nagyítanak, mert akkora mennyiség már másra is keményen kihat.
Nem, más szerepe is van.
4/5 anonim válasza:
Engem epp most kezeltek a korhazban, mert szedtem fitoosztrogen tartalmu mellnoveszto szert es nem allt el a verzesem 4 hetig, ugyanis felnyomtam az osztrogenszintet. Jo lecke volt. Nem ajanlanam. Most helyre kell allitanom az egyensulyt. Majdnem kaparas lett a vege.
5/5 anonim válasza:
Kedves utolso valaszolo, legy szives ird meg milyen mellnovelo szert hasznaltal, mi a neve. Nagyon erdekelne, hogy melyik okozhatott ilyen nagy kellemetlenseget.
Koszi elore.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!