Késik a menzeszem. Be vagyok pánikolva. Mit csináljak?
Sziasztok.
Nos, a helyzet az, hogy egy hete késik. Tegnap csináltam tesztet, az negatív lett. Nem hinném, hogy terhes lennék, hiszen a menzesz késésén, és a görcsölésen kívül nincs más tünetem. Illetve a barátommal a múlthónapba csak egyszer voltunk "együtt", de akkor is max 2 percig volt bennem. Tudom, az előváladék még mindig lehetséges.
Az előző menzeszem se jött meg normálisan. 2 hétig barnás folyásom volt helyette. Akkoris csináltam tesztet, és akkor is negatív lett.
Az elmúlt egy hónapba rengeteget stresszeltem, és hízni is híztam vagy 2 kilót. Egyéb problémák miatt. A menzesz előtt (amit vártam, csak ugye nem jött még mindig meg) hüvelyflóra helyreállítót szedtem egy hétig. Most írta ki a dokim a fogamzásgátló tablettákat. Megjönne, ha elkezdeném szedni, vagy csak még nagyobb bajt okoznék?
Mit gondoltok? Várjak még, és csináljak még egy tesztet? Meddig várjak a nőgyógyász felkeresésével? Korai lenne holnap felhívnom?
Mióta meg kellett volna jönnie, csak még jobban stresszelek. Lehet így ki is fog maradni egy hónapom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!