Összeszedtem valamiféle hüvelygombát, ami folyással és néha viszketéssel jár. Orvoshoz nem akarok menni. Mivel tudnám kezelni magam?
Figyelt kérdés
2007. dec. 6. 23:15
1/10 anonim válasza:
én mindenképpen az orvot ajánlanám, mivel miutánmegvizsgál, a legmegfelelőbb kenőcsöt, vagy hüvelykupot írja fel. De ha ennyire kerülni akarod, menj be egy patikába és kérdezd meg ven-e olyan hüvelykup, amit nem kell feliratni. Ezenkívül ajánlom az intim mosakodógélt!
2/10 anonim válasza:
Gomba és kup alatt nem szabad hüvelyöblítést végezni!!!
Mindenképp menj orvoshoz, mert nem mindegy, milyen jellegü a fertőzés, orvos fogja tudni, hogy mit írjon rá!
Ha félrekezeled, nem csak hogy nem fog elmúlni, de tertós gond is lehet belőle!
3/10 anonim válasza:
Pedig muszáj orvoshoz menni, nem jó, ha magad kezelgeted, azt sem tudod - és mi honnan tudnánk - milyen fertőzésed van! Nagyon csúnya dolgokat tud művelni, ne halogasd!
4/10 anonim válasza:
Lehet venni vény nélkül Canesten Kombit amiben van kúp és krém is.Az jó gombára
5/10 anonim válasza:
Vegyél a gyógynövényboltban grapefruitemag cseppet és azt igyad a dobozon leírtak szerint, ezzel belülről kezeled magadat.
6/10 anonim válasza:
Barátnőm nem ment dokihoz ezzel,és kb 2-3 hét volt mire eltüntek a kis lakói.Nekem négy nap,de én elmentem dokihoz,és vagy 5ezret otthagytam a patikában.Nem olcsó,de gyors hatékony,végleges.Neki azóta újra beköszöntöttek a kis lakók.
7/10 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy a gomba állandó és hűséges társad maradjon - csak akkor ne menj el orvoshoz.
8/10 anonim válasza:
Én se megyek el dokihoz(mert nincs rá lehetőségem:S)ezért beszereztetek magamnak vmi hüvelykúpot+krémet+ezüstkolloid,grapefruitmagolaj,teafaolaj. Nézz utána az irrigálásoknak!!Natúr joghurttal, grapef. magolajcseppel, teafaolajcseppel, a levendula is jó rá asszem. Belül is használhatod sokukat.
9/10 anonim válasza:
én a kamilla tehát javaslom. Nekem bevált.
10/10 Michail Mendoza válasza:
A petróleum se rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!