Szakítanátok vele?
Baratnom alar egy tetovalast a csuklojara.
Elmondtam neki hogy szerintem nincs ertelme es folosleges nekem nem is tetszik. Kb leszarta a velemenyem,de o elvaria hogy az legyen amit o mond.
Egy kutyat akar egy emberi kezzel mert nagyon szereti a kutyakat. De szerintem ennek semmi ertelme nincs,kinek akarja bizonygatni? Akit szeretunk az belul van minek magunkra tetovaltatni egy kis szar szimbolumot??
Es inkabb mar belementem mert lattam rajta hogy nagyon akarja es SZERETEM hogy jo akkor csinaltasd meg de a legjobbal hogy ne legyen velenbaj jesobb erre o ugy beszelt meg utana is velem mint egy idegbeteg.
Olyan mintha szarna ilyenkor arra amit mondok es amit kitalal az van csak. Raadasul ugyved akar lenni..
" ugy beszelt meg utana is velem mint egy idegbeteg".
Ha ideggyógyász vagy, esetleg kikezeled. Különben veszve vagy.
Azt azér szögezzük le, hogy azok az idők már rég elmúltak, amikor nem vettek fel valahova, mert neked tetkód volt.
Ha ez alapján foglalkoztatnának embereket a munkáltatok, az emberek fele munkanélküli lenne.
Jelenleg ahol ülök munkahelyem, előttem és mögöttem is tetovált ember ül. És nem nettó 140-et keresünk :)
Szóval ennyit a "nem vesznek fel sehova" dumáról.
ez olyan dolog, hogy elmondhatod a véleményed, de az ő szíve joga eldönteni, hogy mennyiben hagyja magát lebeszélni. ez a tálalástól is függ.
nekem van tetoválásom. a barátom azt mondta, hogy “a te döntésed, elfogadom, mert szeretlek így is, úgy is, de annyira szép kis hamvas a bőröd, biztos vagy benne, jól meggondoltad?”, és mi megbeszéltük, hogy akkor egy kisebbet, ami mindkettőnknek tetszik.
ha így mentél oda hozzá, hogy nincs értelme és szar, akkor ne csodálkozz.
egyébként pedig szakítsatok. ha egy ilyen miatt dobni akarod, akkor eleve nem szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!