Létezik hogy kéthetente jön meg?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és 11 éves korom óta menstruálok.2-szer,3-szor volt olyan hogy pontosan hónapról hónapra jött meg,de legutoljára 3 hétre rá volt meg.3 vagy 4 napja észrevettem ilyen sárgásfehér,inkább fehér,és kellemetlen színű váladékot a bugyimon,ami szokott lenni menzi előtt,csak nem ilyen mértékben,és nem ennyire büdös,ma pedig az alsó hastájékom kezdett el fájni,tehát gondolom hogy meg fog jönni,de még csak 2 hete volt meg.Ez normális még nálam?És ez a különös folyásszerű dolog ugye nem fertőzésre utal?(Múlthéten voltam egy jó párszor uszodába.)2010. júl. 6. 20:19
1/2 anonim válasza:
még nem állt be rendesen, lehet hogy sokáig össze vissza jön majd meg. Nálam is ez volt, aztán 17 évesen a fogamzásgátló segített beállítani rendszeresre,azóta oké.
2/2 anonim válasza:
Ha összevissza jön meg ilyen fiatalon, az még nem gáz. Bár az nem a legjobb, ha sűrűbben jön meg a kelleténél. Viszont a büdös fehér váladék biztosan nem jó jel.
Fel kellene keresned egy orvost! Vannak kifejezetten gyermek nőgyógyászok is, akik kisebb eszközökkel dolgoznak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!