Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ennyi folyás?

Normális ennyi folyás?

Figyelt kérdés
2 hónapja nem szedek gyógyszert,de évekig szedtem es nem tudom mit vált ki vagy milyen ha nem szedem.Ezen kivül bal oldali petefeszkemen 2cmes ciszta van.Szóval a folyasom sok van hogy meglepődök mennyi.Ha elmegyek wcre,van h annyi kijön,hogy látom a wcben.Fehér krémes.Nem nyúlós,nem büdös.Csak nem tudom ez normalis e!?
2019. máj. 7. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha korábban nem ilyen volt, akkor lehet kórjelző. Nőgyógyásznál mikor voltál utoljára?
2019. máj. 8. 07:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Március első napjaiban voltam,december óta járok alhasi fájdalommal.Már 2x tenyésztettek,márciusban elmentem másik orvoshoz aki találta a cisztát.Előző nem csinált még hüvelyi uh-ot sem.Elvileg ettől fáj,de már azóta lassan rendbe jövök.3 hónapot mondott a doki,h menjek vissza és ránéz újra a cisztára ekkor gondoltam csináltatni még egy tenyésztést.Lehet esetleg a cisztától ez a folyás?Vagy gyógyszer nélkül ez lenne természetes?Vagy esetleg fertőzés?Június közepén terveztem visszamenni már addig nem mennék ha tapasztalatokat írnátok és kicsit megnyugodnék.
2019. máj. 8. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, a személyes tapasztalatok nem sokat nyomnak a latba, egyéni különbségek vannak, pláne ilyen téren. Ami másnak bevált/meggyógyult/elmúlt/nem volt kóros, még nem biztos, hogy neked is úgy van vagy lesz.

Ha jól értem azóta nem szedsz tablettát, amióta megtalálták a cisztát? Mert amúgy a ciszta nem olyan ijesztő dolog, mint amilyennek tűnik, majdnem minden nő petefészkében van, nagyon gyakori, nincs vele teendő, csak ha súlyos tüneteket okoz. Ez a folyás, ha peteérés időszakában jelentkezik, akkor valószínűleg csak magát az ovulációt jelenti, amit ugye a tabletta felfüggesztett. De ha ettől független, akkor azért én lehet megnézetném.

2019. máj. 8. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Előbb a tablettát hagytam abba,mert már arra is gondoltam nem e attól fáj a hasam.Aztán elmentem a másik dokihoz és ő vette észre a cisztát.Előző dokinál született a kisfiam,úgyh ki voltam akadva hogy hogy nem vette észre vagy miért nem csinált uh-ot sem,sem rákszűrést.Semmit.
2019. máj. 8. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!