Hogyan varrjak itthon moshato intim betetet?
PUL anyagot kéne hozzá rendelned alsó rétegnek (ilyet sajnos méteráruban nem nagyon lehet kapni) Ez egy poliuretánnal lehelletnyi vékonyan laminált anyag, amitől vízzáróvá válik. Belső nedvszívó rétegnek a pamutfrottír tökéletes (ez tetszőleges rétegszámmal készülhet) Felső rétegnek én a pamutplüsst preferálom, mert kellemes,puha érzetre és elég jól tisztítható anyag (de jó helyette pamutvászon, vagy flanel anyag is) Ha a PUL-t nagyon nehézkesnek érzed veszerezni, akkor polárral is helyettesíthető, mert az is víztaszító tulajdonságú. Viszont én nem szeretem annyira, mert vastagít a betéten és hamar bolyhosodik.
Klasszikusan a betétekre műanyag patentok kerülnek. De láttam már tépőzáras, fém patentos, gombos, de rögzítés nélküli hajtogathatót is.
Böngészd át a magyar és külföldi oldalakat. Lehet találni jó sok szabásmintát. Youtube-on is vannak fent oktató videók. Biztos valamelyik elnyeri majd a tetszésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!