Ezt okozhatja a menstruáció? Veletek is előfordul iylesmi?
Hétfőn hajnalban vettem észre, hogy megjött a menstruációm (21-22 napra, tehát nekem kb. egy héttel előbb mint kellene)
szóval ez a 2. napom kb.
Hasam nem fáj, semmi tünetem nincs.
Máskor nem igazán fordult még elő ilyesmi, vagy csak nem ilyen észrevehetően. Néha mintha icipicit teltebb lennék, de ennyire nem.
Terhes teljesen biztos, hogy nem vagyok.
Viszont!
A melleim olyan nagyok, mint két lufi!!!!!
21 vagyok, mindig viszonylag deszka voltam. Kapaszkodjatok meg, én örültem ennek.
indulattal volt A-s mellem. Ma reggel viszont észrevettem, hogy hatalmasak lettek!
Komolyan szörnyű.
Simán kitesz egy telt B-t. Ránézésre és fogásra is.
Engem ez nagyon zavar.
Olvastam, hogy a menstruáció okozhatja de meg akartam kérdezni, mert nekem hiába írják érdekel előfordult-e már valakivel.
Egyébként mielőtt megjött kivételesen fájtak a melleim 2-4 napig körülbelül. Csodálkoztam is, de azt hittem csak azért mert újabban hason alszom.
Kérdéseim:
- A menstruáció miatt lehet ilyen nagy a mellem?
- Ha elmúlik a m. ugye visszamegy régi méretre?
- Elképzelhető, hogy nő még a mellem? (1-2 hónap és 21 éves leszek.) Lehet, hogy most már ekkora marad?
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként szerintetek ha iszok vízhajtó teát az segít kicsit vagy felesleges?
Jó, de nekem még az A is nagy... rosszul érzem magam tőle. Én nem vagyok az a nőies fajta, ez van.
Egyébként az elején azt akartam írni, hogy Jóindulattal A kosaras vagyok. Nem tudom hová tűnt a "jó" szó.
szia, nekem volt olyan, hogy a nagy meleg miatt egyszer 21 napra jött meg, aztán visszaállt , nekem is 28 napos a ciklusom. ha nem vagy terhes, és hirtelen nőtt meg a cicid, akkor vsz a menses miatt, nem hiszem ,hogy 21 évesen hirtelen ekkoráűt nőjön. még nődögélhet valamenynit, de az se biztos. sztem a vízhajtóval nem érsz semmit, ha a menses miatt van, akor lemegy magától.
amúgy én nagyon örülnék, ha b-s cicim lenne....le se írom mekkora, azt elárulom, hogy nagy! és engem is zavar, régebben csak a tudaat zavart, de most már fizikailag is, kényelmetlen, beizzad, stb. utáloooom. :)
30/L
Köszi a választ. :)
Azt hiszem nekem ez már a 2. vagy 3. ilyen eset, hogy előbb jön meg. Mondjuk elég stresszes vagyok, csodálkozom, hogy még nem maradt ki.
Ok, akkor nem kezdek vízhajtó teát inni, ha ketten is azt mondtátok nem kell. :)
Egyébként nekem is kellemetlen, ilyenkor állandóan hintőporozom a mell alatti részt.
Lefekvés előtt mindig, illetve reggel meg néha délután is.
Így kibírható(bb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!