Hol tudnám legálisan (vagy nem annyira legálisan) elköttetni magam gyerek nélkül 30évesen m. o-on vagy a szomszédos országokban esetleg?
30 éves vagyok
Sosem szerettem volna gyereket és ez már nem igazán fog változni
A terhességtől szabályosan rettegek minden aktus után. A legboldogabb lennék ha vhol végleges megoldást találhatnék a problémámra. Évek óta már egy stressz minden együttlétem,hogy istenem,ugye nem lettem terhes?
Tudom hogy valószínűleg már a pszichés betegségek közé sorolható a félelmem. Esetleg pazichologusi papírral eltudnám valahol intézni a petevezeték elkötést?
4# persze,dehát nem vagyunk egyformák
Nem mindenkinek ez a vágya
Én szívből kívánom hogy legyen mindenkinek aki szeretne es felelőségteljesen felnevelné,elhiheted
Szomszédos országokban: kiválasztasz egy szimpatikus klinikát, bejelentkezel, ők elmondják a további teendőket.
Itthon gondolom kenőpénzzel el lehet intézni, de macerás.
Viszont elmennék pszichológushoz mindenképpen, kicsit tényleg abnormális ez a szintű rettegés.
8#
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!