Fel tud csúszni úgy a kehely, hogy nem tudom kiszedni?
Most próbáltam először, csak egy aliexpressest, gondoltam ezt kipróbálom és ha bejön akkor veszek egy rendeset. De nem tudok rájönni, hogy a jó... amikor úgy gondoltam jó helyen van, akkor éreztem hogy csúszik feljebb, éppencsak elértem a kihúzóját. Én keménynek is érzem kicsit, hiába hajtottam be, felteszem, de nem nyílt ki...
Ilyet vettem, a nagyobb méretet.
Valószínű magasabban van a méhszájad és másmilyen kehely kell.
Ezt meg felejtsd el, mivel ezek az aliexpresszen nem orvosi szilikonból vannak és még ártalmasak is lehetnek.
Van egy nagyon jó kelyhes csoport a fb-on ott rengeteg tanácsot kaphatsz.
Hajrá, nagyon jó a kelyhezés, csak nem mindegy milyet használsz!
Én is aliexpressről rendeltem, és de, orvosi szilikon. (Amúgy a leírásban is benne van, de sebaj. Copo Menstrual de Silicone Medica)
Egyébként meg mit gondoltok, az 5-10 ezer Ft-os kelyhek, amiket itthon vásároltok, hol készülnek? :) Megsúgom ugyanonnan jön.
Kérdező, elvileg nem tud úgy felcsúszni. Nekem egyedül éjszaka csúszik feljebb, akkor reggelente jó kis procedúra kivenni.
Miért a nagyobb méretet vetted? Szültél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!