Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon vékony vagyok és nem...

Nagyon vékony vagyok és nem tudok hízni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, bármennyi sokat eszek egy gramot se hizok de ha pl egy nap alig eszek rögtön fogyok és látszik rajtam, mit egyek vagy csináljak hogy hízzak mert az nekem nehezen megy....?

2019. ápr. 29. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem is. Elkezdtem kondiba járni, edzeni, izmot felszedni, így jött a kiló is. Illetve edzés után mindig éhesebb leszek. :)

szurkolok!!

2019. ápr. 29. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár év és lassul az anyagcsere, akkor majd visszasírod ezt az alkatot. Nálam is így volt.
2019. ápr. 29. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmivel ne foglalkozz.

Hidd el, 22-25 éves korodban atomszép alakod lesz és élvezni fogod az előnyét nagyon. Ne akarj most hizni.

Vagy ha most 'beállitod' a hormonrendszeredet arra hogy hizz, akkor visszasirod ezt a vékonyságodat.

2019. ápr. 30. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:

férfiként pont így volt velem, azt hittem, genetikailag ilyen vagyok, de azóta kiderült, hogy gyulladásban volt végig a szerzetem, jobbára glutén- és tejérzékenység miatt.

ezért nem szívodtak fel normálisan a tápanyagok.

2019. máj. 14. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanez van velem is, anyum is ilyen volt szóval javarészt genetika. Csak én 20 éves vagyok.

Bátyámmal ugyanez volt, most 24 éves és hirtelen megerősödött, most van jó alakja. Úgyhogy lehet idővel tényleg könnyebb. De hogy segítsek is, nekem jelenleg ez segít: viccen kívül 2/2,5 óránként értesítés van a telefonomon hogy kajálni kell :D és már automatikusan kívánja a szervezetem, megvan a kalóriatöbbletem minden nap. Változatosan egyél kb ilyen gyakorisággal, plusz edzés mellé. Nem muszáj kondiba menni, én pl. nem szeretem, de otthon is tudsz mondjuk kis súlyokkal. Én heti 3x szoktam(: Hidd el segít, formásít is, a felvett tápanyagból pedig nem csak zsír, hanem izom is épül rád.

Próbáld ki ezt, nekem most úgy tűnik ez végre segít!

2019. máj. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!