Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt a tabletta okozza?

Ezt a tabletta okozza?

Figyelt kérdés

2017 öszén kezdtem el fogamzásgátlót szedni, Jangeet írtak fel. Több mint 1 évig semmi panaszom nem volt, 2018 tele tájékán kezdődött az , hogy még vokt hátra 1 heti bogyó és már javában barnáztam meg mellfeszülést éreztem legalább 1 hétig. Az utóbbi 8 hónapban ráadásul a hüvelyflórám is romokban lett, augusztus végén bacik, október, idén február, és legutóbb 1 hete pedig gomba. Gombával már elözö ébekben is volt tapasztalatom de nem ilyen sürün.

Februárban voltam egy másik dokinál ő Norielt írt fel ... 2 levelet beszedtem, semmi változás: pecsételés,mellfeszülés de konkrétan annyira mintha szét akarna robbanni..

Az 1 hete kapott gombám miatt újra orvoshoz mentem, de másikhoz, merz az elözö szabadságon volt ( ezt akkor nem tudtam de nem lényeges) az új doktor egy táblázatban nézegette a fogamzásgátlókat(az elozo nem nezett csak gondolkxott h hmm mit irjunk fel) mert mondtam a Jangeeval való problémám, és h a Noriellel sem szűnt meg.

Deciorát írt fel végül. Meg nem váltottam ki mert nem volt a patikába de megnéztem az interneten és ugyanaz a drosperinon etinileostradiol 3/0.02 mg az összetevö mint a Jangeenak. Most akkor ugyanazt kaptam csak más nevvel?

Azt mondta ez az uj orvos, h ezzel a tablettaval meg probalkozzak meg. Majd kimondta, hogyha tovabbra is fennallnak a panaszok, akkor válasszak más védekezési módot.

Jelenleg a gomba ugy látszik múlóban van,de nem szeretném elkiabálni. Gynoxin krémet kaptam, és bórax glicerines ecsetelést, amiből itthonra is beszereztem. Partnerkezelés is megvolt.

Tegnap este óta viszont folyamatosan rózsaszín folyásom van, és kicsit most meg vagyok ijedve miatta. Gyógyszer miatt még nem volt ilyen (8 szemet vettem be az utolsó levélből eddig), ezt a gomba okozza? Pedig már nem érzem se az égést se a viszketést nem vörös és nem duzzadt. Kezd elegem lenni a tablettából is....

Mással előfordult már ez?

2019. ápr. 28. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A Deciora ugyanaz, mint a Jangee, ennek a váltásnak k.vára semmi értelme nem volt.

Ha pecsételsz és gombád van, akkor magasabb ösztrogéntartalmú tabletta kellene, mondjuk Volina, Belara vagy Mistral. Ha amellett is pecsételsz, akkor meg háromfázisú (Milligest, Tri-Regol).

2019. ápr. 28. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ne is váltsam ki? Ha ezt ott akkor tudom akkor felhívom a figyelmét .. dehát mondtam hogy előtte Jangeet szedtem, utána Norielt de nem változott. Max időben ehy kicsit máskor tapasztaltam ezeket.
2019. ápr. 28. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem full felesleges. Ugyanaz, mintha a Jangee-t szednéd. Akkor már több értelme van még egy hónapot adni a Norielnek, hátha.
2019. ápr. 28. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Gondoltam már erre, hogy adjak neki még több időt.Csak ha már a múlt héten orvoshoz sodródtam, gondoltam megemlítem, mindig iszonyat kálváriát csinálnak az időpontokból is, meg hogy most beírjanak -e vagy nem, be van telve, menjek fel az asszisztensnek pitizni, meg amugy is mi a baja Önnek... Most ilyenkor mit mondjon az ember, hogy "túrós"rétest lehetne belőlem sütni, engedjenek már fel pls???! :D Legközelebb komolyan ezt mondom nekik. Nem szeretek menni, mert nő létére némelyik ugy tud viselkedni...

Akkor szerinted is csak a gyógyszer okozza ezt, nem valami komoly baj? Mindig kezelve voltam amúgy. De az elmult időszak egy katasztrófa.

2019. ápr. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!