Normális ez első tamponhaszálatnál?
Most próbáltam először a betéten kívül tampont is. Az első felhelyezése elég kellemetlen volt, a következő már kicsit könnyebb.
Valamint miután először felhelyeztem a tampont, a pisilés nehézkesebben ment (nem tudtam rögtön pisilni), illetve amikor sikerült, a pisilés közben égető érzést éreztem.
Ez valamilyen gyulladás jele lehet? Idővel könnyebben tudom majd használni a tampont?
Ez attól is függ, milyen méretű tampont használtál.
Én mikor még szűz voltam, csak minit használtam.
Gondolom te nagyobb méretet használsz és lehetséges, hogy a szűzhártyád átszakítottad és azért volt problémás. A csípő érzés is amiatt lehet.
Nincs a helyén
vegyél applikátoros ob tapont és próbáld azt! (müllerben lehet venni)
Szerintem nem a szűzhártya. Ha alkalmanként maszturbálsz, amit egy 25 éves azért szokott már valószínűleg rég kitágult/átszakadt.
Én csak alkalmanként használok tampont ilyenkor van, hogy elrontom. Ha nem sikerül elsőre felrakni vagy szárazabb vagy kicsit, felsértheti a hüvely nyílását akkor is ha már régóta nemiéletet élsz.
Amúgy szerintem nem raktad elég mélyre, ezért érzed pisiléskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!