Inzilinrezisztencia esetén jobb, ha fruktózt hasznàlok édesítésre? Abból sem sokat, csak mondjuk kàvéba 1 kanàl répacukor helyen 1kanàl fruktózt, meg nagy ritkán édességekbe.
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2019. ápr. 27. 17:19
1/3 anonim válasza:
A fruktóz soha senkinek nem jó. [link]
2/3 anonim válasza:
A fruktóz brutál tiltólistás IR-nél!
Eritritet használhatsz - 80%-os az édesítőereje, szóval kicsit több kell, mint a normál cukorból, plusz aranyárban van :D Vagy Stevia is mehet. Xilittel már óvatosabban kell bánni - annak van ch értéke.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt!
Az a baj, hogy az eritrit nàlam hasmenést okoz, úgyhogy azt nem szeretnék.
Csak azt nem értem, hogy hogyhogy akkor a diabetikus édességekben is fruktóz van..?
2019. máj. 13. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!