Homeopátiás gyógyítás hüvelygombára?
mindenhol írják a neten a grapefruit magcseppet, nem próbáltam még, de gondolom nem hiába dicsérik.
Amikor anno nekem volt egy ismerősöm javaslatára nagyon sok citromos vizet ittam (fele-fele arányba), és elmúlt, de olyat is hallottam, hogy valakinek meg ettől (?) erősödött...
Szerintem a tuti a nőgyógyász, meg amit ő javasol.
én írtam, hogy ne kezeld otthon.
nekem 10-15 évig kezelgették, ahelyett, hogy elküldtek volna egy egyszerű vérvizsgálatra. kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. amióta tartom a cukorbetegek diétáját, még a komjádiba is simán eljárhatok, nem kapok el semmit. egy új világ nyílt meg előttem.
lehet, hogy neked is hasonló oka van.
sok nőnél úgy derül ki, hogy diabetese van, hogy nem tud kikeveredni a gombás fertőzésekből.
utolsónak: a gombás fertőzést nem antibiotikummal kezeljük, sőt. az antibiotikus kezelés kiválthat gombásodást. ezért szoktak normálisabb orvosok antibiotikum kúra mellé hüvelygomba elleni kúpot javasolni.
megint első: és én sem voltam édesszájú, még gyerekként sem. családom orvostagjai is meglepődtek, amikor kiderült a diabetes, mert nem úgy néztem ki, mint egy tipikus cukorbeteg.
nálam hol gombás, hol bakteriális fertőzés volt. egyikből be, másikba ki.
lehet, hogy nem ártana orvost váltani, candidavizsgálatra elmenni, és tényleg vmi étkezési kúrát is tartani.
Én is a candidát mondtam volna, a kolléganőm is így járt.
De a cukrot nem tudtam...
Viszont: a párodat is kezelték mindig? Mert különben egymásnak adogatjátok, még akkor is, ha ez férfiaknál nem okoz tünetet. De attól még van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!