Menzesz eltolása Norcoluttal? Tapasztalatok?
Teljesen rendben van és mindig is rendben volt a menzeszem. 27 éves vagyok, és óramű pontossággal 26 naponként jön meg mindig. Viszont nyaralás miatt szeretném pár nappal eltolni. Nem szedek fogamzásgátlót, és a mindenféle népi módszertől is elzárkóznék, szeretnék biztosra menni.
Olvastam neten, hogy sokan Norcoluttal oldották meg ezt a dolgot. Van köztetek valaki, aki szintén kizárólag arra a célra szedte a tablettát, hogy eltolja pár nappal a menzeszét?
Mik a tapasztalataitok? Mikor kezdtétek el szedni, mikor hagytátok abba, és mikor jött meg utána a havitok? Volt valami mellékhatása?
Köszönöm előre is!
Voltál már nyaralni? Azért leírom a tapasztalatom. :D
Azt hiszem én 2 nappal előtte szedtem be, vagy hárommal (egy héttel előtte semmiképp nem kell) és sikerült eltolni. Pecsételtem vele, de semmi olyan ami átjött volna a fürdőruhán. Az orvos javaslatára napi egy helyett így kettő tablettát szedtem (mert pecsételtem). Amikor abbahagytam rá 2-3 nappal megjött, nekem teljesen bevállt.
Viszont nálam igenis volt mellékhatása. :/ Mikor már a napi kettőt szedtem rettentő álmos voltam, egy kicsit néha olyan volt mintha részeg lennék a fáradtságtól. De aludtam egyet a parton szóval nem volt nagy baj. :D A másik, hogy nekem kicsit szokott csak fájni a derekam, a gyógyszer miatt viszont nagyon fájt az alhasam.
Köszi a választ! :)
1 hónap múlva megyek nyaralni, de már beszedtem a tabit arra az esetre, hogy más megoldás után nézzek, ha nem válna be. De teljességgel bevált! :)
4 nappal előtte kezdtem szedni, napi 2x1-et, 10 napon keresztül. Az utolsó tabi bevétele után a 4. napon jött meg. Teljesen normális, szokványos volt a menstruáció, nem voltak extra görcsök vagy szokatlan tünetek (olvastam, hogy másnál előfordult).
A gyógyszer szedése közben sem volt semmilyen mellékhatás. Nem pecsételtem, nem voltam fáradt, stb. Illetve néha volt olyan érzésem, hogy “upsz, most fog megjönni”, de szerencsére nem jött meg idő előtt. :D
Így szerencsére sikerült 10 nappal eltolnom a mensimet, és ha továbbra is a normál módon fog megjönni, nem fogja érinteni a nyaralásomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!