Valaki jartsz mar igy? Tobbi lent
Figyelt kérdés
januar 20ikan szultem csaszarral aprilis 10etol 12ig menstruáltam es aprilis 17en meg vlt egy napig de barna volt. A vedono azt mondta a 10-12ig tarto menstruaciora hogy szules utan roviul 1-2nappal de viszont 7napig volt meg akkor. A barnara meg azt mondta lehet terhes vagyok (nrgatov tesz) nőgyogaszhoz jovohetre kaptam idopntot. Valaki járt már igy?2019. ápr. 18. 11:04
1/4 anonim válasza:
Az elején ez normális
De inkább nézzen meg doki
2/4 anonim válasza:
Az első menses-em nekem is 2 hétig tartott. Azóta is hosszabb, mint terhesség előtt volt 8-9 napig elhúzódik. Problémát nem találtak.
3/4 A kérdező kommentje:
10etol 12ig. nem 2hetre gondoltam. :) 2napra
2019. ápr. 18. 11:52
4/4 anonim válasza:
Szoptatsz vagy szoptattal a szules utab bármeddig? Volt tejed? Azt mondják, miutan elapad a tejed utana nagyjabol fél ev, mire visszaall a ciklus.
Eltek nemi eletet ugy, hogy nem vedekeztek? Mert akkor igen, akqr lehetsz terhes is (majd, de ha most negativ a teszt akkor valószínűleg meg nem vagy csak a szülés ota nem allt vissza a ciklusod)
Javaslom ha nem akarsz ujabb terhesseget vedekezzetek (foleg, mert császár utan javasolni szoktak, hogy egy evig be essenek teherbe a nok, bar azt sokan lesz@rjak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!