Gynoxin 3x200 lágy hüvelykapszula nektek meggyógyította a hüvelygombát?
Szia, én tegnap használtam az elsőt a haromból (200mg-os), ha gondolod (és nem felejtem el) megírom az eredményt ha elhasználtam.
Neked viszket?
Szia!
Azt nagyon megköszönném, még nem váltottam ki. Nőgyógyász ajánlotta, a Canesten nekem nem használt.
Viszket is, főleg a hüvelybemenetnél és mellé fáj és csíp is, ha pisilek.
Ma használtam el a harmadikat, a második után úgy tűnik javult. Viszont páromnak írtak fel krémet, de azt nem mondták hány napig kell használnia. :(
Nekem egyáltalán nem viszketett a két hónap alatt... Most se. Illetve nem tudom ez az egyszer 3 db elég lesz-e.
Köszönöm, hogy leírtad!
Én még nem tudtam elkezdeni használni, mert megjött, de akkor ezek szerint megéri majd megvenni.
Hát, eltelt egy hónap a nőgyógyászati vizsgálat óta. Szerdán megyek vissza. A gyógyszer elmúlasztotta a tüneteket, de még mindig sűrűbb a folyásom. Viszont mindenhol azt olvasta, hogy a gomba ég, viszket stb, de nekem egyáltalán nem viszketett és nem is égett... Ilyenkor mi van?
Az eddigi válaszolód vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!