Az molettnek számít, ha 166 cm-rel közel 100 kg vagyok?
Figyelt kérdés
Pontosabban 95 kg vagyok.2019. ápr. 14. 16:18
11/17 Metionin válasza:
Kövérnek számít. Azért nem mondja senki, mert nem illik, de ettől még látják.
12/17 anonim válasza:
Szerintem az még csak a "gusztusosan jól táplált" kategória. Afrikában és a Közel-Keleten adnának érted vagy 100 tehenet vagy tevét. Ott imádják az ilyen nőket, de ezek az európaiak nem tudják értékelni. ;-)
13/17 anonim válasza:
kb.65- 70ig teltkarcsú ehhez a magassághoz
80-100kg molett
100-120kg duci
120kg + kövér
A sovány párti válaszolókkal ne törödj!
Már a modell szakma is kezd átpártolni a teltebb nőkre, hogy a plus size modellkről nem is szólva.:)
Én 175cm, 142kg vagyok, kimerem mondani, hogy kövér.
Bár így is minden ujjamra jut pasi, mert arányos és széparcú vagyok. Persze dolgozok a fogyáson, a te kilóddal bőven elégedett lennék!
Te még nem vagy kövér. Viszont azért ne is hízz tovább!
14/17 Miss Endzsi válasza:
Ez már nagyon kövér, adj le, ne legyél beteg később.
15/17 anonim válasza:
Nem. 166 cm -el és 100 kg-al nem vagy molett.
17/17 Andi80018 válasza:
166 cm-hez kb 56-59 kg az ideális. Természetesen az idősebbeknél belefér max 61 kg is. Csontvastagságtól is függ, illetve ha valaki nagy súllyal edz, a mérleg többet mutat, viszont nem a zsírtól. Viszont ez az arány, amit a kérdező ír, mindenképpen erős túlsúlyra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!