Jobb oldalt alhasi fàjdalom és barnàzâs? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem szedek fogamzásgátlót és nem élek pàrkapcsolatban. Azt hittem a középidős dolgon màr túl vagyok de lehet megcsúszott a dolog màr ha van ilyen mert elvileg egy hét múlva kéne hogy megjöjön a vérzésem de a múlt hónapban is úgyanez volt pedig nem szoktam így barnâzni max a 14. meg 15. napon de inkàbb szúró érzés szokott olyankor lenni. A fura hogy màr cikluson közepén volt egy nagyon pici barnàzàs
és tegnap megint de nagyobb mennyiség volt és ma reggel megint. Mindennap jógàzom egy de lehet két hónapja lehet hogy elindított valamit vagy pedig a D vitamin ami befolyàsol.
2019. ápr. 12. 10:00
1/2 anonim válasza:
Szerintem simán lehetett ovulációs vérzés.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen lehet màr fàjdalom elmúlt jobb oldalt
2019. ápr. 12. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!