Esemény utánit vettem be és pecsételő vérzést tapasztaltam. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Múlt pénteken véletlenül lejött a koton(csak a tetején maradt rajta a páromnak) és kb 2.5 óra múlva már beszedtem egy eseménytánit. Kb kedd óta pici pecsételő vérzést vettem észre tehát 3 napja. Nagyon pici jön.. Mit jelenthet ez? Nagyon fontos!
16/L
2019. ápr. 11. 12:12
1/4 anonim válasza:
Normalis, olvasd el a tajekoztatojat.
2/4 anonim válasza:
Hogy hat a bogyó!
"...véletlenül lejött a koton(csak a tetején maradt rajta a páromnak)..."
És keress nagyfarkú pasit!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! És nem, nem keresek “nagyfarkú pasit” mivel én tökéletesen jól érzem magam azzal is ami a páromnak van (: így fogadom el
2019. ápr. 12. 09:02
4/4 anonim válasza:
A következő menzeszed is lehet még fura, a hormondózis kicsit megkavarja a testedet. Szóval lehet, hogy egy-két héttel később is menstruálsz majd, ne ijedj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!