Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy menses alatt...

Normális, hogy menses alatt olyan fáradt leszek, hogy alig bírok felkelni az ágyból? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vérszegény, de szoktam ilyenkor vasat szedni meg egyebként is szedek vitaminokat, és normálisan eszem. A vérzesem sem erős. Mégis ilyenkor meg még utána 3 napig alig állok a lábamon. Hírtelen ólmos fáradtság jön rám és le kell feküdjek. Kávé sem segít. Lehet ez ellen valamit tenni? Olyan kellemetlen.

2019. ápr. 6. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a cickafark teát.
2019. ápr. 6. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Az csak a görcsökre jó de frissítő hatasa nincs sőt nagyobb mennyisegben bóditó, afrodiziákum. 🙂
2019. ápr. 6. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezt megkérdezném a kínaiaktól, vagy az ayurvédásoktól, esetleg a gyorgyteaponthu-n
2019. ápr. 6. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Ajanlom a szerelem füveskertje c. Könyvet. Próbaltam is. Inkabb álmosít mint frissít.
2019. ápr. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!