Valami kilóg a vaginámból, mi lehet az?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szűz. Úgy egy hete vettem észre, hogy valami kilóg a puncimból. Először azt hittem, talán a kisajkak, mert tudom, hogy az gyakori, de nem 2 részből áll és kicsit hátrébbról is lóg ki. Igazából olyan mint egy nyelvecske, egy darabban van és kb 3 cm-re lóg ki. Nem érzek semmilyen fájdalmat, és mikor van rajtam alsónemű nem érzek semmit, csak akkor kellemetlen, ha meztelen vagyok és járkálok mert hozzá dörzsölődik a combomhoz. Egyáltalán mi lehet az ami kilóg? Lehet, hogy mégis a kisajak? De ha terpesztek vagy leguggolok nem nyílik szét, ha értitek mire gondolok hanem továbbra is egy darabban lóg ki.2019. ápr. 5. 19:19
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az a szűzhártyád egy darabja?
(értem, hogy szűz vagy, de esetleg nem mostanában kezdtél el tampont használni, ujjaztál, stb., bármi amitől szakadhatott)?
2/8 A kérdező kommentje:
Egyik sem, tampont sosem használtam, és sosem ujjaztam meg magam.
2019. ápr. 5. 19:28
3/8 anonim válasza:
Ja, amúgy kisajak is lehet, van, hogy csak az egyik oldalon lóg ki.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam de teljesen középen van és kicsit a vége hegyes.
2019. ápr. 5. 19:30
5/8 anonim válasza:
Hát látatlanban nehéz erre mit mondani (nehogy küldj képet bárkinek is), esetleg figyeld, és ha zavaró, akkor nézesd meg dokinál.
6/8 anonim válasza:
Na ezt így tényleg nem lehet tudni.
7/8 anonim válasza:
Ez lehet hogy hülyén fog hangzani, de csak azért kérdezem, mert szűz vagy még, és nem biztos hogy olyan jól ismered a tested: biztos, hogy a vaginádból lóg ki, és nem a végbélnyílásodból? Pl. aranyér.
8/8 anonim válasza:
Nekem is olyan, bár nem 3 cm, és nem is igazán lóg ki, csak van ott valami. Tizenévesen vettem észre én is, és el is mentem vele nőgyógyászhoz. Azt mondta, hogy anatómiailag olyan, a szűzhártya sem tűnik el teljesen, ami nem feltétlenül csak aktustól sérülhet, vagy szakadhat.
Nézesd meg azért, hogy megnyugodj, bár szerintem neked is az ott csak olyan és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!