Jött egy pattanás szerű valami a végbélnyílásom mellett közvetlen. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Hiába nyomogatom, semmi. Fájni nem fáj. Már egy hete itt van. Valakinek ötlete?2010. júl. 4. 15:04
11/16 anonim válasza:
istenem...olyan hül.yeségeket írogattok itt... ha fingotok nincs róla, legalább ne hozzátok már rá a szívbajt...
ha nem tudod mi lehet az, menj el orvoshoz...a felesleges aggódástól is megóvhatod így magad...
12/16 A kérdező kommentje:
remélem addigra elmúlik. Néha szoktak nekem ilyen pattanások jönni, olyan mint az arcon, ki is lehetett nyomni. Ilyenem is volt már, de magától el is múlt. Kiváncsi lennék, mi ez....de ha elmúlik magatol, akkor nem lehet ugye valamilyen ártalmas dolog?
2010. júl. 4. 15:43
13/16 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz. Ő biztosan megmondja:) Nekem a fenekemen volt ilyesmi amit leírtál. Kiderült, hogy szőrbenövésem volt. Van, hogy a előjön a combonom.
14/16 anonim válasza:
Szerintem nemsok köze lehet az aranyérhez ,mert az nem pattanás szerü,lehtséges hogy tájog szerű valami,mindenképpen nézesd meg orvossal!Egyik ismerösömnek volt és öt müteni kellett vele, akkorára bedagadt és nem fakadt kineki!
Minél hamarabb menj orvoshoz mert lehet kenöcsökkel kezelni tudják!!
15/16 anonim válasza:
Nekem volt ott szőrtüsző, vagy pattanás, vagy nem tom mi, de az amikor már úgy fájt, hogy ülni se tudtam, akkor ki tudtam nyomni, és egy baromi nagy fehér cucc jött ki. De ez fájt is. Szóval nem hiszem, hogy neked is ilyen. De ha ez, akkor nekem semmi bajom sem lett. :)
16/16 A kérdező kommentje:
már elmúlt magától :D
2010. júl. 9. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!