Barnás menstruáció mitől lehet?
Figyelt kérdés
Késett 3 napott a menstuációm,pedig mindig napra pontosan meg szokott jönni. Aztán mikor megjött, nagyon kevés,pecsételő barnázás volt. Másnap megjött rendesen, de az utána következő nap, megint nagyon kevés barnázás volt. Gondoltam babába is, mert tudom,hogy terhesség idején is lehet kevés menstuáció, viszont az az egy nap amire megjött,akkor sok volt.2019. márc. 24. 17:04
11/12 anonim válasza:
Hát azzal én sem, terhes még nem voltam, menstruációkor meg nem szoktam hőmérőzni.
Egy teszt nem árthat.
12/12 A kérdező kommentje:
én is csak most hőmérőztem,mert próbáltam kizárni a terhességi okokat. lehet veszek majd egy tesztet, mert még sosem volt ilyen a menstruációm és nyilván a terhesség ami először eszembe jut.
2019. márc. 24. 17:44
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!