Sok ez? Mensi második (legerősebb) napon van, hogy napi 15-20 betétet is elhasználok?
Erős folyásom miatt kicsit furának érzem, hogy ennyit el kell használnom. Persze ahhoz képest nem olyan "sok" vért veszitek, a sok cserének inkább az az oka, hogy egyrészt félek nehogy átázzak, meg "alkatomból adódóan " viszonylag kisméretű bugyimból eleve szinte kilóg széle a legtöbb nagyobb/pufibb betét, ez is csökkenti a szivóképességét. A kidobott betétek egyébként elöl-hátul szinte teljesen elhasználatlanok maradnak, szóval jórészük ilyenformában pocsékba megy. De mégis úgy érzem, hogy a baleset elkerüléséhez ilyen sokat kell cserélnem.
Ez normális? Kicsit sajnálok ennyi betétet igy elpazarolni, mert hát műanyag mégis meg minden... olyan környezetpusztitónak érzem ilyenkor magam 😂 Másoknál is van/volt ilyen?
Mondták már a tampont nekem, de én kipróbáltam és nagyon nem jött be.
Elől-hátul természetes, hogy nincs vér, hacsaknem éjjel hátrafolyik. Sima bugyit hordj, ami nagyon szoros, nekem pl vannak külön "menstruálós bugyijaim". Ezek eléggé nagymama fazonúak, de a betéthez tökéletes.
A 15-20 brutálisan sok, nekem általában napi 4 kell, van hogy csak 3. Ha valóban ilyen erős a vérzésed, keress fel egy nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!