Lehet fürödni akkor ha megjött a menzeszem?
Hát én az első menstruációra nem javaslok tampont. Anélkül meg nem lehet a Balatonban fürdeni, hacsak nem akarsz magad után csíkot húzni :D
De ne félj, kicsi a valószínűsége, hogy pont akkor jöjjön meg. Nekem az első előtt 1-1,5 évig volt fehérfolyásom. Persze ez egyénfüggő.
fél éve????????
az én Anyum szerintis megfog jönni nekem is de nekem már 3 éve van fehérem.
am utolsó válaszoló te hány éves vagy? :)
am a többiek is írjanak kort légyszíves! :D
20 éves vagyok
Azért a biztonság kedvéért vigyél betétet, én is kb. fél évig cipeltem magammal mindenhova 1-2 betétet, mielőtt még megjött volna az első. Aztán ha tényleg megjön, akkor veszel még.
hát figyelj anyum 12 éves koromtól kezdve rakatott velem betétet, hogy ha bármikor megjön, ne érjen váratlanul, mivel nem jelentkezik be előre:)
14 éves korom előtt jött meg és nekem is előtte 1-1,5 évig volt fehérem.
volt osztály társam az elsőnél is tampont használt, azt mondta kellett neki 2-3 mensi mire megszokta. huh nekem az első tampi-használat borzalmas volt:O azt hittem meghalok. átáztattam a betétem, és nem volt nálam pót, mert addig még sosem volt olyan erős vérzésem. keresztanyuméknál voltam és csak tampont találtam, nem mertem tőle megkérdezni h van-e betét:S. hát megpróbáltam a tampont. nem ment fel a helyére, sőőt majdhogynem ki is lógott. biciklivel kellett haza mennem, mert azzal mentem fel is.
azt hittem út közben szétszakadok, rettenetes volt:O
hálisten azóta kitágultam, és fel megy a tampon a helyére, szal sztem várj te is vele addig, egy idő után mindenki kitágul ahogy nő.
L/15
köszi a válaszokat, sokat segítettetek! :)
puszi! (K) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!