A pasikat zavarja?
Sziasztok!
A pasikat mennyire zavarja, ha egy nő mellei láthatóan teljesen különböznek?
Nagyon nagy az önbizalomhiányom emiatt, és egyszer hallottam hogy a fiúk kicikizték az olyan lányokat akiknek másfele néz a két mellük (egyik rendesen, a másik teljesen lefele)
Tényleg ciki ez ha nem is tehetek róla?
Vagy azért ez nem olyan nagyon fontos szempont?
Nyilván minden pasi szép egyforma melleket képzel maga elé, de mi van ha esetleg az adott lánynál ilyen durva eltérés van?
Befolyásolja ez őket valamiben? Esetleg nem kívánják annyira, avgy eltudnak ettől tekinteni?
20/Lány
(Nagy melleim vannak így alapból nem szeretem, hogy jobban lógnak a szépnek nevezhetőnél)
Attól függ, hogy intelligens pasit választasz-e, aki tényleg szeret, nem rögtön visz ágyba, figyel rád, az igényeidre, úgy csinálja, hogy Neked is jó legyen stb., az nem fog ilyenen fennakadni. El tudom képzelni, hogy van olyan, akinek ezzel gondja lehet, de azt már az előtt észre lehet venni, hogy normál és érzelmi intelligenciában nem erős, mielőtt ágyba bújnál vele vagy egyáltalán bármi is lenne. Emiatt Neked semmiképpen sem kell rosszul érezned magad!
Én nagyon sokáig meg akartam műttetni a szemem - de már nem lehetett tovább korrigálni -, mert kancsal vagyok. Nem látszik mindig de vannak szituk amikor igen, és engem zavart. Egyszer ezt meséltem a fodrászomnak, aki pasi, hogy ez a tervem, és ő azt mondta tök cukin, hogy ha én lennék a barátnője még meg is tiltaná nekem, mert szerinte ez szexi és ez a szexepilem. Azóta van férjem, nem is lett megműtve és neki is ugyanez a véleménye, hogy így vagyok cuki és önmagam.
Neked is lesz majd egy olyan férfi az életedben, aki azt mondja majd, hogy nehogy csinálj valamit a melleiddel, mert ez a szexepiled és emiatt IS szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!