Mit tudok tenni ez ellen?
Folyamatosan fehér folyásos a bugyim, nagyon zavaró. Napi szinten mindig és kellemetlen mert ugye nedves és mindig azt hiszem látszódik a nadrágomon is.
Az meg rátesz hogy az összes nadrág ami létezik alul dörzsöl a varrásnál és akkor több is szokott lenni a folyás. Ha Lenge nadrág van rajtam akkor sokkal kevesebb vagy akár semmi.
Mitől van ez a folyás és miért nem múlik már el? Azt olvastam mensi után elmúlik de már lassan több mint 2 éve megvan a mensi és azóta is ugyan úgy meg van a folyás is.
Másrészt mit tudok tenni hogy ne dörzsöljenek a nadrágok?
Bizonyos mennyiségű folyása minden nőnek van, ami természetes, hiszen így tisztul a hüvely.
Ha nem érzel égő/viszkető érzést, nem darabos/büdös a folyásod, akkor nincs miért nőgyógyászhoz menni.
Használhatsz tisztasági betétet is, így nem lesz diszkomfort érzésed.
A 2. jól írja, ha nem büdös, darabos és éget vagy viszket akkor normális.
És lehet kapni ilyen kisebb tisztasági betéteket ami erre van.
Te nem tudom mit csinálsz, de ezt a kisebb vékony betétet észre sem lehet venni.
Nem a rendes nagy betétre gondolok, ez kicsi és szellőzik rendesen, szóval lehet hordani akár folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!