Fogamzásgátlóknak a hízás mindenképp mellékhatása?
Figyelt kérdés
Még sose szedtem ilyen gyógyszert ezelőtt, a héten megyek el orvoshoz és íratok fel ilyet. Tapasztalatok hízásal kapcsolatban? Ettől félek a legjobban mert már most se vagyok vékony. 17/L2019. márc. 13. 09:57
1/8 anonim válasza:
Nem a fogamzásgátlótól hízol, hanem attól amit megeszel. Ha gyógyszert kezdesz szedni, nem jelenti azt, hogy zabálnod is el kell kezdeni, szóval ha van önkontrollod akkor nem kell aggódnod.
2/8 anonim válasza:
A mai fogamzásgátlókban nincs már annyi hormon min régen, ami súlygyarapodást eredményez.
3/8 anonim válasza:
Ez személyfüggő.. Valaki hízik tőle, de van olyan is aki lefogy, nyilván magán a gyógyszeren is múlik
4/8 anonim válasza:
Közvetlen környezetemben nem találkoztam olyannal, aki hízott volna, én is 3 éve szedem és semmi.
Attól hiztam, hogy zabáltam mint a dög, rossz kajákat, 1-esnek van igaza. Ez csak egy jó indok.
5/8 anonim válasza:
Évekig szedtem, semmit nem híztam tole.
6/8 anonim válasza:
Én sajnos 10 kilót híztam tőle 1 év alatt. Már bánom hogy elkezdtem szedni. Pedig nem ettem többet mint előtte.
7/8 anonim válasza:
lassan két éve szedem (Rezia) és egy dekát sem híztam tőle. Nagyon aggódtam, hogy majd elhízom, meg pattanásos leszek és társai, ezért addig halogattam míg csak bírtam a szedését, de semmi problémát nem okozott.(ájulással járó menstruciós görcsök miatt kezdtem el)
8/8 A kérdező kommentje:
2 levéllel beszedtem és egyáltalán semmi mellékhatása nem volt. :)
2019. máj. 31. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!