Miért fáj minden reggel az alhasam, és van hányingerem ha 2 tesztem teljesen negatív lett? Védekeztünk is, a gumi nem szakadt ki.
Figyelt kérdés
2019. márc. 12. 08:55
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem terhesség miatt akkor. Lehet csak valami betegség vagy pms, nekem már szokott jóval előre fájni a hasam meg hányingerem lenni.
2/12 anonim válasza:
Ha egy hetet kesik, akkor menj el nőgyógyászhoz. Egyébként nagyon nagy valószínűséggel stressz miatt.
3/12 anonim válasza:
Azért, mert baromira azon görcsölsz, hogy terhes vagy-e. Ha nem szakadt ki a gumi, nem lehetsz terhes. Lazíts!
4/12 anonim válasza:
Attól is függ, mikor csináltad azt a két tesztet.
Bár ha tünetek vannak, akkor ki kell mutatnia.
Mást nem észlelsz magadon?
Illatokra való érzékenység (nem feltétlen hányinger), derékfájás, állandó kimerültség, fáradékonyság?
Mennyi ideje késik egyáltalán?
5/12 A kérdező kommentje:
Most voltam először férfival, tehát ez volt az első alkalmam.
25.-én kellett volna megjönnie.
És mióta együtt voltunk, azóta van ez az alhasi fájdalmam, a hányinger pár nappal rá jött.
2019. márc. 12. 10:29
6/12 anonim válasza:
Az aktus után hány nappal csináltad a teszteket?
7/12 A kérdező kommentje:
7és 12 nap.
2019. márc. 12. 10:34
8/12 anonim válasza:
Az első alkalom után késhet valamennyit.
9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem, 2 teszt csak nem hazudna.Halvány utalás sem volt terhességre a csíkokat illetően.
2019. márc. 12. 10:41
10/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy legalább 2 hét kell az aktus után, hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!