Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tesztoszteron szint csökkentése?

Tesztoszteron szint csökkentése?

Figyelt kérdés
Nagyon szőrös vagyok sajnos, az egesz hasam, derekam, fenekem olyan, a hasamat nem tudom borotvalni mert rosszabb lesz, nagyon elkeserítő az egész, nagyon sok mindenben gátol, elkezdtem inni a fodormenta teát pár hete de semmit sem hat, tudtok valami gyógyszert vagy bármit ajánlani, ami tényleg nagyon lecsökkenti? Itt már voltak kérdések a Diane-nevű gyógyszerrel kapcsolatban, de nem tetszett ez a gyógyszer, valami más esetleg? Vagy kapszula,gyógynövény?
2019. márc. 10. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen gondjaim. A gyógynövények itt hatástalannak fognak bizonyulni sajnos. Gyógyszert NEM ajánlanék abszolút senkinek, mert minden erre ható szernek komoly mellékhatásai vannak. Volt olyan, amitől kiütéses lettem, de olyan is, amitől álmos lettem és elaludtam, mint akit kiütöttek.

Szerintem gyantáztass, mint mások is (vagy borotva, ahol lehet), de a tesztoszteron-csökkentő és DHT túltermelést csökkentő szerekről inkább lebeszélnélek :)

36/F

2019. márc. 10. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem laikusként kell saját magunkat diagnosztizálni, meg kezelgetni, hanem el kell menni endokrinológushoz. A túlzott női szőrösödésnek többnyire nem a tesztoszteron az oka, hanem mellékvese hormon túlműködés.
2019. márc. 10. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Túlzott szőrösödés hátterében állhat PCOS is. Egy orvosi vizsgálat többet segítene, mint az hogy tippelgetsz meg kipróbálsz ezt azt.
2019. márc. 10. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Van instán egy oldal. Az a neve hogy hormonpont . Érdemes követni, úgy tudom most nem rendel de privátban válaszol.
2022. máj. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!