Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik ilyen "női probléma"?

Létezik ilyen "női probléma"?

Figyelt kérdés

Mario Puzo Keresztapa című könyvében volt egy női szereplő, akinek a hüvelye nem volt "feszes"

Az orvos úgy írta le, mintha egy gumi szallag nem lenne elég feszes. Ezt egy operációval megoldották

Ilyet máshol még nem hallottam, nem tudom, létezik e ilyen probléma, vagy hogy mi a neve

2019. márc. 8. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
31%

Nem hallottam én sem ilyesmiről, de ha mégis van ilyen, akkor az kb. akkor fordulhat elő, ha 10 gyereket szült az illető.

Alap esetben nem fordulhat elő. Tehát nem lehet veleszületett rendellenesség. Legalábbis nem hallottam ilyenről.

2019. márc. 8. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a vaginalis prolapsusról beszélhetsz. Magyarul méh- és hüvely előreesés. A méh lejjebb csúszik a gyenge izmok és szalagok miatt, egészen a hüvely kimenetéig is érhet. Általában szülés után szokott előfordulni, de egyéb okok miatt is kialakulhat. Ugyanígy van végbél előreesés is. Elég kellemetlen, operációval és tornával kezelhető állapotok.
2019. márc. 9. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként "vaginal prolapse" keresőszavakkal rengeteg képet találhatsz róla, de előre szólok, hogy borzalmasan néz ki. Borzalmasan sajnálom szegény ebven szenvedő betegeket. :/
2019. márc. 9. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!