Van más is akinek a mellbimbó udvaràn látszanak az erek erősen?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy megjelentek, de csak az egyik mellemnèl. Illetve a tegnapi nap folyamàn ki is dülledt az ér benne! Normàlis dolog? Ha nem muszàj, nem szaladgàlnèk vele orvoshoz. Ezért érdeklődök baj lehet-e és van-e így más is. Terhesség kizárva! 33/N2019. márc. 7. 22:40
1/4 anonim válasza:
Nekem is látszanak, főleg ha kevés vizet iszom. Lehet kevesebbet ittál, és azért látszik jobban. Illetve eddig nem figyelted.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod!! Lehetséges, hogy kevesebbet ittam a szokásosnàl!
2019. márc. 8. 08:58
3/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hagy kérdezzek már meg, hogy égető érzés Neked volt benne? Illetve néha kidudorodott az ér ami ott látszott, vagy Neked csak simán volt ott?
2019. márc. 8. 11:58
4/4 anonim válasza:
Égető érzés nem volt, de van mikor kidudorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!